ADrow - adaptern som funktionsanpassar Concept2:s RowErg

Svensktillverkade ADrow är den innovativa påbyggnadsadaptern som funktionsanpassar Concept2s RowErg och gör roddträning tillgänglig för motionärer och atleter i rullstol. ADrow stödjer träningsmålen för alla, oavsett om du precis påbörjat din träningsresa, vill testa något nytt eller satsar på olympisk- eller elitnivå.  

ADrow är konstruerad så att rullstolsburna motionärer kan använda RowErg utan att behöva lämna sin rullstol. ADrow är kompatibel med samtliga av Concept2:s roddmaskiner och kan användas i både rehabiliteringssyfte och som rent träningsredskap.   


Hur funkar den? 
ADrow:s justerbara delar är lätta att komma åt och ger motionären frihet att styra över sin egen träning. Lyft enkelt bort glidskenan på Concept2:s RowErg och ersätt denna med ADrow som hakas i på samma smidiga sätt. Två spännremmar fästs i motionärens rullstol och det övre benstödet placeras på motionärens lår för att hålla denne på plats och förhindra risken att falla bakåt under användning. ADrow:s knäplattor kan ställas in i både höjd och i sidled för bästa möjliga komfort och stöd. Med ADrow:s justerbara bålstöd kan motionärer med liten, eller ingen, stabilitet i bålen hålla sig upprätta utan att riskera att falla framåt under användning.  
 


Roddmaskinens handtag fästs i adapterns främre del och är enkelt för motionären att nå. De justerbara stödbenen går att förlänga och ger ett gediget stöd så att roddmaskinen står stadigt även under de tuffaste av passen.  
 
Precis som Concept2:s produkter är ADrow konstruerad för att fungera smidigt, vara lätt att underhålla och med en kvalitet som håller hela livet.  

Köp din ADrow här.