RowErg - en maskin på två olika höjder

RowErg - en maskin på två olika höjder

Till hösten är det dags för oss att säga hejdå till modell D och E och välkommen till RowErg, samma starka maskin, men med två olika höjdalternativ.

Concept2s roddmaskiner känner vi genom två olika modeller, D och E, där modell E är något högre än C. Efter sommaren är det äntligen dags för Concept2 Sverige att introducera RowErg i vårt utbud som framöver kommer att ersätta de två tidigare modellerna. Det här är det du behöver veta: 

  1. Namnbytet. RowErg motsvarar samma populära maskin som modell D med det nya namnet som enda skillnaden.
  2. Höjdalternativ. Det kommer nu gå att välja mellan två olika höjdalternativ: standardhöjden på 14 tum och den högre varianten på 20 tum.
  3. Designen. Den nya RowErg-loggan pryder nu roddmaskinens monorail.

Bortsett från de två höjdalternativen är samtliga funktioner på RowErg desamma och du får ut samma högkvalitativa träning på båda maskinerna. En maskin på två olika höjder, helt enkelt.

Varför en RowErg Tall?
Det finns flera anledningar att välja en högre modell. En av de främsta anledningarna till att köpa RowErg Tall är att den är enklare att komma av och på vilket underlättar för personer med nedsatt rörlighet. På RowErg Tall sitter du ungefär lika högt som på en vanlig stol. Eller kanske är det så enkelt att du föredrar utseendet på den högre modellen.

Väljer du att köpa en RowErg med standardhöjd går det självklart fint att köpa till de högre benen om du vid ett senare tillfälle hellre vill ha en högre modell. De högre benen går även att montera på de äldre modellerna C och D.

När du köper en RowErg, oavsett höjd, kan du räkna med dessa funktioner:

- Performance Monitor 5 (PM5). När du köper en RowErg ingår även monitorn genom vilken du följer din träning och får realtidsåterkoppling.
- Justerbar monitorarm. Anpassa enkelt monitorns läge efter smak och komfort.
- Garanti. När du köper en RowErg ingår även en två- och femårsgaranti.
- Kvalitet. RowErg håller hög standard och tar du hand om den korrekt kan du räkna med ett långt liv tillsammans med din rodd.

Tillbaka till blogg