ReRow, ReSki och ReRide dina favoritpass

ReRow, ReSki och ReRide dina favoritpass

Kommer du ihåg det där grymma träningspasset du körde för några veckor sedan? Kanske är det dags att köra det igen, men denna gång bättre? Med monitorns ReRow-funktion (eller ReSki och ReRide) kan du enkelt köra passet igen. Funktionen gör det även möjligt att för dig att tävla mot ditt tidigare resultat – och slå det.

För att komma igång behöver du ha ett förinställt pass sparat i din PM5:a som du vill köra igen. Om du inte har ett sparat pass är det ditt första steg.

På monitorn klickar du Meny > Välj pass > Nytt pass > Enkeltid eller Enkeldistans och välj sedan den tid eller distans du vill köra. 

När ditt pass sedan är avklarat sparas den i monitorns minne och du kan ReRow, ReSki eller ReRide passet så många gånger du vill.

Tävla mot dig själv
Du kan även använda resultatet från ditt sparade pass i funktionen Paceskier för att tävla mot dig själv. Ett enkelt sätt att utveckla dig själv i din träning.

Värt att tänka på när du ställer in ditt ursprungliga pass är hur många splits du väljer att dela in ditt pass i. Paceskiern rör sig i den hastighet du hade i spliten i det tidigare passet. Ett tips är att höja antalet splits i din ursprungliga workout – för att paceskier ska röra sig mer jämnt.

Nu är det bara att sätta i gång och se om du kan slå ditt tidigare resultat!

Tillbaka till blogg