Gör din anläggning mer tillgänglig - låna en ADrow i 3 månader!

Gör din anläggning mer tillgänglig - låna en ADrow i 3 månader!

Vid det här laget har du kanske redan stött på ADrow på någon av våra sociala medier. Nu vill vi ta det ett steg längre och bjuder in er att testa, känna och uppleva kraften i ADrow fysiskt.

ADrow är adaptern som funktionsanpassar Concept2s RowErg och gör det möjligt för rullstolsburna att träna roddträning utan att lämna rullstolen. Produkten är ett resultat av innovativ problemlösning och ett nära samarbete mellan Fenix1 och Concept2 Sverige.
- Vi ser ett behov och en efterfrågan på funktionsanpassad utrustning och vi vill uppmärksamma att produkten finns tillgänglig på marknaden, säger Mats Störtebecker, VD Concept2 Sverige.

Som en del i arbetet att göra roddträning tillgänglig för alla väljer nu Concept2 Sverige att under tre månader låna ut totalt tre ADrows till klubbar, gym och föreningar.
- Ibland känner man inte till behovet innan man har testat. Vi hoppas och tror att det kan leda till att fler i slutändan får upp ögonen för innovationen, säger Mats Störtebecker.

Är ni en klubb, förening eller ett gym som är intresserad av att låna en ADrow till er anläggning? Skicka en motivation till thilde@concept2sverige.se senast den 1 februari för chansen att bli en av tre som får ett nytt, inkluderande, tillskott till er anläggning.

Tillbaka till blogg