Fyra Erg-kompatibla appar till ditt nästa BikeErg-pass!

Fyra Erg-kompatibla appar till ditt nästa BikeErg-pass!

Precis som sina syskon går BikeErg att koppla ihop med en uppsjö appar som gör dina träningspass både effektivare och roligare. Nedan har vi listat fyra BikeErg-kompatibla appar.

Zwift
Den BikeErg-kompatibla appen som tar dig från gymmet och ut i den vida världen. Cykla i alperna, Paris och till och med över Mayaruiner. Samla träningsdata och analysera dina framsteg, välj mellan tusentals förinställda workouts och tävla mot andra. En perfekt mix av träning och lek!

Läs mer här.

Kinomap
Kinomap är appen för dig som vill cykla genom visuella landskap världen över. Du kan bland annat välja coachat innehåll som hjälper dig utveckla din teknik och hitta variation i din träning. Du kan själv bygga ihop dina pass genom att kombinera kortare moment och appen ger dig även tillgång till kompletta träningspass med upp- och nedvärmning.

Läs mer här.

Ergdata
ErgData är Concept2:s egna gratisapp och en snabb väg in i Concept2:s globala community. Oavsett om du är en ny användare av Concept2, inbiten veteran eller elitidrottare har ErgData något för dig. Du får tillgång till mer data på displayen, programmera pass direkt i appen och lagra din data från appen till din Concept2 Online Logbook.  ErgData är även kompatibel med pulsband och Apple Watch.

Finns på Google Play och Apple Store.

Krew
Om du är ute efter tusentals förprogrammerade workouts anpassade till din nivå då är Krew värt ett försök. Krew-appen erbjuder dessutom live-pass i vilka du kan tävla mot vänner, familj eller främlingar.

Och psst! Krew har en egen Facebook-grupp, med samma namn, där användarna delar workouts och träningstips. 

Läs mer här.

Facebookgrupp: https://www.facebook.com/groups/296652134278911

Tillbaka till blogg