6 sätt att hålla i dina träningslöften

6 sätt att hålla i dina träningslöften

Nytt år, ny energi och nya träningsmål. En månad går och viljan att hålla i målen svalnar. Lätt hänt, vi har alla varit där. Här kommer 6 sätt att skapa hållbara träningsvanor på Concept2:s maskiner som du kan hålla i året ut. 

  1. Skapa ett gratis-konto på Concept2 Online Logbook. Loggboken hjälper dig att hålla koll på dina träningspass, följa din utveckling och se din träningshistorik. Genom att spara ner och få en tydlig överblick av träningen blir vi mer motiverade att hålla i och träna kontinuerligt.
  1. Anta en Concept2-utmaning! Minst en gång i månaden släpper Concept2 en ny utmaning där du på olika sätt samla meter på någon av våra ergs. Concept2s community är stort och motionärer från hela världen deltar och delar sina erfarenheter i olika forum. Jämför dina resultat och inspireras av andra för att hålla motivationen uppe.
  1. Prenumerera på Concept2s workout of the day. Ett varierat träningsprogram är nyckeln till att hålla träningsmotivationen uppe. Inkludera intervaller, ändra din distans eller tid och se till att ha olika mål med vardera träningspass. Varje dag släpper Concept2 tre nivåer av träningspass per erg –  signa upp dig för dagliga träningspass direkt i inkorgen på Concept2 Inc. 
  1. Planera framåt. Sätt ett långsiktigt mål. Exempelvis att du ska klara ett halvt- eller fullt marathon längre fram i år som en del av den globala Marathon utmaningen. Eller varför inte satsa på att bli en del av Million meter Club?
  1. Träna virtuellt. Med Pm5:ans öppna plattform har du tillgång till en uppsjö av appar att träna genom. Börja med Concept2s egna gratisapp ErgData som gör det enklare att lägga in dina pass i din Online Logbook. Appen ger dig även tillgång till mer data om dina pass. Testa en, eller varför inte alla appar, och välj dem som passar dig bäst och tveka inte att höra av dig om du har frågor. Här hittar du samtliga appar samlade. 

Vi önskar dig ett hälsosamt och aktivt 2022!

*Detta blogginlägg är en omarbetad version av originalet från ©Concept2, Inc., 2022. Länk till originaltexten: https://www.concept2.com/news/6-ways-to-keep-your-fitness-momentum-going

Tillbaka till blogg