• Pga pandemin får vi inte in tillräckligt med maskiner för att hålla lager och går därför efter en väntelista. Är du intresserad av en Erg? Vänligen kontakta oss så skriver vi upp dig!

Längdskidåkning - oavsett säsong

Concept2s SkiErg gör längdskidåkningen tillgänglig för alla, även för dig som bor söder ut där vintern mest bjuder på slask och regn. SkiErg levererar tuffa träningspass och utvecklar både din stryka och uthållighet i ben såväl som armar och knän. 

SkiErg är utrustad med samma stabila svänghjul som roddmaskinerna och motståndet ställer du enkelt in beroende på vilket mål du har med din träning för dagen.

Nå dina mål med SkiErg

Skippa att valla vassa skidor och ge dig in i ett svettigt längdåkningspass i garaget hemma eller på gymmet. Oavsett om du är en hobbyåkare, Vasaloppsfantast eller helt enkelt vill unna dig ett riktigt svettigt pass hjälper SkiErg dig att nå dina mål.  Med hjälp av performance monitorn får du omedelbar feedback på din träning och kan enkelt tracka dina framsteg och jämföra dag för dag. 
Med SkiErg kan du maximera din längdskidåkning, innan snön fallit. Varför Concept2s SkiErg?

Vad annars?, säger vi. Här är några av fördelarna med att träna med vår stakmaskin. Och du, du behöver inte ha stått på ett par skidor tidigare för att bemästra SkiErgen.

Oavsett vem du är eller vilka behov du har, nybörjare eller proffs, kan du anpassa din användning av SkiErg till vad som känns bäst för dig.

Koppla upp dig mot Online Loggboken, spara din träningsdata direkt från monitorn och jämför dig med SkiErgare över hela världen.

Vår stakmaskin är designad för både stakning och klassisk diagonalteknik. Vad föredrar du?