• Pga pandemin får vi inte in tillräckligt med maskiner för att hålla lager och går därför efter en väntelista. Är du intresserad av en Erg? Vänligen kontakta oss så skriver vi upp dig!

Roddmaskinen för livet

Effektiv konditions- och styrketräning med våra välbyggda roddmaskiner. Förutom att bygga en hel del muskler är roddmaskinen ett utmärkt redskap för att ta hand om dina leder och öka din rörelseförmåga. 

En sport för alla

Det finns flera anledningar att träna rodd. Inför ett världsmästerskap, som en del i återhämtning och rehabilitering, behandling av diabetes, för att hålla sig i form, kamratskap, ja, listan är lång. Vi hör ständigt människor som säger sig inte bara uppnått sina mål, men till och med överträffat dem. Rodd har ingen ålder och fungerar fint för barn, 100 åringar och alla där emellan. Oavsett dina mål och erfarenheter har rodden något för dig.

Vi bygger våra maskiner för att de ska hålla hela livet. När du väljer Concept2 investerar du i ett 40-årigt arv av spetskompetens.

Skillnaden på modell D och E

Med två olika modeller kan du välja den roddmaskin som bäst uppfyller dina behov och preferenser. Oavsett vilken Concept2 roddmaskin du väljer kan du räkna med att få ut det du vill av din träning.


Modell D

Modell D är vår bästsäljande maskin och erbjuder allt du behöver för ett helkroppspass, på gymmet som hemma. Modell D är även standard för roddtävlingar inomhus.


Modell E

Modell E är maskinen för dig som trivs på en högre sitthöjd eller som helt enkelt föredrar det utseendet på modell E. Höjden gör det också lättare att stiga av och på, särskilt anpassad för dig med begränsad rörlighet och flexibilitet i knän och höfter.