• Pga pandemin får vi inte in tillräckligt med maskiner för att hålla lager och går därför efter en väntelista. Är du intresserad av en Erg? Vänligen kontakta oss så skriver vi upp dig!

Möt det senaste tillskottet i Erg-familjen

Concept2s BikErg har precis som sina syskon ett svänghjul som med luftmotstånd skapar en behaglig känsla. Inte nog med det är BikeErg även utrustad med en koppling som gör att hjulet fortsätter spinna även när du slutar trampa - precis som en vanlig cykel.

Performance monitorn ger dig feedback under hela ditt pass och du kan enkelt välja mellan att skapa egna träningspass eller välja bland förinställda. Du jämföra dig med dina tidigare resultat och följer dina framsteg direkt i monitorn. Oavsett om du är ute efter att förbättra din kondition eller om du satsar inför Tour De France så är BikeErgen den maskin som kommer hjälpa dig nå dina mål.

Lär känna Concept2s BikeErg


Det ska vara enkelt och bekvämt att träna på BikeErg. Ställ in sadel och styre efter dina mått och din känsla.

Har du redan en favoritsadel? Eller ett par riktigt schyssta trampor? Inga problem, BikeErg passar med de flesta standarddelar. 

BikeErg är helt fri från kedja och är istället utrustad med ett hållbart bälte som inte bara spänner sig själv utan också ger en mjuk och tyst träningsupplevelse.