SkiErg

Längdskidåkning - oavsett säsong

Concept2s SkiErg gör längdskidåkningen tillgänglig för alla, även för dig som bor söder ut där vintern mest bjuder på slask och regn. SkiErg levererar tuffa träningspass och utvecklar både din stryka och uthållighet i ben såväl som armar och knän.

SkiErg är utrustad med samma stabila svänghjul som roddmaskinerna och motståndet ställer du enkelt in beroende på vilket mål du har med din träning för dagen.Nå dina mål med SkiErg

Skippa att valla vassa skidor och ge dig in i ett svettigt längdåkningspass i garaget hemma eller på gymmet. Oavsett om du är en hobbyåkare, Vasaloppsfantast eller helt enkelt vill komma igång med träningen hjälper SkiErg dig att nå dina mål.  Med hjälp av performance monitorn får du omedelbar feedback på din träning och kan enkelt tracka dina framsteg och jämföra dag för dag. Varför Concept2:s SkiErg?

Vad annars?, säger vi. Här är några av fördelarna med att träna med vår stakmaskin. Och du, du behöver inte ha stått på ett par skidor tidigare för att bemästra SkiErgen.